×
Önemli Duyuru
Skip to content
Güncel Duyurular
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi (AİT), Türk ...
''Etkili Konuşma ve Dinleme'' Seminerine Davet
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ara ...
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
444 0 478
sbf@karabuk.edu.tr
EN
|
TR
Menu
Fakültemiz
Hakkımızda
Akademik Personel
İdari Personel
Dekanlarımız
Misyon-Vizyon
Yönetim
Yönetim Kurulu
Fakülte Kurulu
Kurul Ve Komisyonlar
Danışma Kurulu
Logolar
Bölümler
Hemşirelik
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon
Ebelik
Çocuk Gelişimi
İş Sağlığı Ve Güvenliği
Sağlık Yönetimi
Beslenme Ve Diyetetik
Sık Kullanılanlar
Yök
Ösym
Tubitak
Akademik Takvim
Obs
Kbuzem
Uluslarası İlişkiler Ofisi
Farabi
Erasmus
Mevlana
Akts
Kütüphane
Teknoloji Transfer Ofisi
Kalite
Organizasyon Şeması
İş Akış Şeması
Görev Tanımları
Hassas Görevler
Akademik Ve İdari Personel Görev Devri Rapor Formu
Kalite Rehberi
Mevzuat
Yönergeler
Yönetmelikler
Dilekçeler-Formlar
Bir Önerim Var
Fakülteye Bir Önerim Var
Rektörlük İletişim Merkezi
İletişim
Duyurular
26
Mart
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi (AİT), Türk Dili (TUR) ve Yabancı Dil (YDL) Ara Sınav Programları Hakkında
26
Mart
''Etkili Konuşma ve Dinleme'' Seminerine Davet
25
Mart
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ara Sınav Programları Hakkında
18
Mart
2023-2024 YILI BAHAR YARIYILI ARA SINAVLARI TAKVİM DEĞİŞİKLİĞİ
26
Şubat
Ulusal Staj Programı 2024 Yılı Başvuruları Hk.
22
Şubat
AİT-TUR-YDL Muafiyet Sınav Sonuçları Hk.
22
Şubat
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 2023-2024 AKADEMİK YILI ERASMUS+ BLENDED INTENSIVE PROGRAM ÖĞRENCİ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ HK.
12
Şubat
AİT-TUR-YDL Muafiyet Sınav Programları Hk.
Tüm Duyurular
Etkinlik ve Haberler
Mart
25
FTR ÖĞRENCİLERİMİZ KARABÜK YÜCEL HUZUREVİ'Nİ ZİYARET ETTİ
Mart
22
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi ve Öğrencilerinin huzurevi ziyareti
Mart
25
Arş. Gör. Feyza Yalman ve Arş. Gör. Devlet Kadıoğlu “Ergenlik Döneminde Meydana Gelen Değişimler” Eğ...
Mart
18
Prof. Dr. Şehnaz Ceylan "Kitap Okumanın Önemi" Konulu Veli Eğitim Seminerini Gerçekleştirdi
Mart
14
Arş. Gör. Emel Aktaş’tan İftarda Ana Yemek İçin Fırınlama, Buğulama veya Haşlama Teknikleri Önerisi
Tümü
Hedefler