ÖNEMLİ, TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE
ÖNEMLİ!

Öğrencilerimizin Dikkatine.

2018-2019 Öğretim Yılı ders kayıtlarıyla ilgili sorunu olmayan öğrenciler  derslerini seçip danışman onayı gerçekleşmesinden sonra çıktısını alarak danışmanlarına imzalatmalıdırlar. Alttan dersi olanlar veya üstten ders almak isteyen öğrenciler ise işlemlerini Ekle-Sil haftasında danışmanlarıyla birlikte gerçekleştirebilirler. Sonrasında ise ders kayıtları çıktılarını alarak danışmanlarına imzalatacaklardır. Aksi halde oluşacak aksaklıklardan öğrenci kendisi sorumludur, daha sonrasında bir düzeltme yapılmayacaktır. 

 

Alttan dersi olan öğrenciler öncelikle bu derslerini seçmelidirler. Üstten ders almak isteyen öğrenciler, dönem dersleriyle çakışmayan ve danışmanının onaylayacağı derslerden seçebilirler. Dersleri yürüten öğretim elemanları dersleri için kontenjan belirlediklerinden üstten ders alma işlemi kontenjan dahilinde gerçekleşecektir. 

 

45 AKTS aldığı takdirde mezun durumda olan öğrencilerin akademik takvime uygun olarak bölüme dilekçe vermeleri gerekmektedir. 

 

Öğrencilerin her türlü taleplerini AKADEMİK TAKVİMde belirtilen tarih aralığında yapmaları gerekmektedir. 

Öğrencilerin sorunlarıyla ilgili olarak sınıf temsilcileri aracılığıyla ilgili birimle, kişisel sorunlarıyla ilgili olarak da öncelikle kendi danışmanlarıyla iletişime geçmeleri gerekmektedir.

 

Dersler 17 Eylül haftasında başlayacaktır. Öğrencilerimize derse devam zorunluluğu olduğunu hatırlatır, Ekle-Sil haftasının da bu süreye dahil olduğunu belirtmek isterim.

 

Yeni öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar dilerim.

Doç. Dr. Arzu ÖZYÜREK

Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı