2020-2021 YAZ DÖNEMİ VİZE SINAV TAKVİMİ

Sevgili öğrenciler, 

2020-2021 Yaz okulunda bölümümüzde açılmış olan EBE103 kodlu Biyokimya dersinin vize sınavı 22.08.2021 tarihinde 11:00 saatinde UNİKA sistemi üzerinden yapılacaktır.

Çoktan seçmeli sınavlar sinav.karabuk.edu.tr adresinden yapılacaktır.  Kullanıcı adınız: öğrenci numaranız Şifreniz: T.C. Kimlik numaranızdır. Sınava en fazla 15 dakika geç girebilirsiniz. Sistem 15 dakikadan sonra girmeye çalışanı sınava almamaktadır. Kendinizi ve sınav envanterlerinizi buna göre ayarlayınız. Unika sınav sistemine giriş yaptığınızda Bekleyen Sınavlar Sekmesinden Çoktan Seçmeli Sınavlarınızı, sınavlarınız tanımlanınca görebilirsiniz.  Bazı sınavlarda yoğunluktan dolayı sınav saati 30 dk ileriye alınabilmektdir. Bu durum sisteme girdiğinizde size bildirim olarak gelmektedir. Sınavınız (sinav.karabuk.edu.tr) sınav saatinde aktif olacaktır. Dolayısıyla sınav saatinden önce sınava erişmeniz söz konusu değildir. Sınav saatinden önce sınava girmeye çalışıp hata mesajı almanız doğal bir durumdur. Test sınavları ile ilgili diğer hususları https://onlinesinav.karabuk.edu.tr/ adresinden okuyunuz.

Hemşirelik bölümü ile ortak açılan EBE122-Sağlık Sosyolojisi ve EBE207-Acil Bakım ve İlk Yardım derslerinin sınav tarihlerini Hemşirelik Bölümünü duyurularından takip edebilirsiniz. 


Başarılar dileriz.