Sağlık Bilimleri Fakültesi Mezuniyet Töreni Coşkuyla Gerçekleşti
Karabük Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencileri, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında mezuniyet coşkusunu yaşadı.



Karabük Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinden 846 öğrenci, Hamit Çepni Konferans Salonunda düzenlenen törenle mezuniyet heyecanı yaşadı. Mezun olan öğrenciler, mutluluklarını aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte paylaştı.


Hamit Çepni Konferans Salonunda düzenlenen mezuniyet programına Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Solmaz, Prof. Dr. Elif Çepni ve Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Müslüm Kuzu, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tahir Kahraman, akademik ve idari personel, öğrenciler ve aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.






Protokol konuşmalarının ardından dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri takdim edildi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik bölümü öğrencisi Duygu Çalışkan Karabük Üniversitesi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı mezunlarının birincisi olurken, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik bölümü öğrencisi Rümeysa Altundağ ikinci, Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik bölümü öğrencisi Mahizer Elif Aras üçüncü oldu.