2020-2021 GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAV TAKVİMİ
Sevgili Öğrenciler,
2020-2021 Bahar Dönemi final sınav takviminde, derslerinizin sınav tarihi ve saatini takip edip, zamanında girmeniz sizin sorumluluğunuzdadır.
Çoktan seçmeli sınavlar, (sinav.karabuk.edu.tr) için kullanıcı adınız: öğrenci numaranız; Şifreniz: T.C. Kimlik numaranızdır. Sisteme giriş yaptığınızda Bekleyen Sınavlar Sekmesinden sınavlarınızı, sınavınız tanımlandığı zaman görebilirsiniz. Sınava en fazla 15 dakika geç girebilirsiniz. Sistem 15 dakikadan sonra girmeye çalışanı sınava almamaktadır. UNİKA sınav sistemi her öğrencinin sınav saatinde aktif olacaktır.  Dolayısıyla sınav saatlerinizden önce sınava girebilmeniz mümkün değildir.  Sisteme sınav saatiniz geldiğinde girmeye çalışmanız önem arz etmektedir. Tüm öğrencilerin
OBS üzerindeki telefon numaralarının ve mail adreslerinin güncel ve aktif olması gerekmektetir. Sınavlar ile ilgili diğer hususları https://onlinesinav.karabuk.edu.tr/ adresinden okuyunuz.
Zorunlu ortak derslerden TUR 181, AİT 181 ve YDL 181 - YDL 183 - FOL 183 derslerinin final sınavları ile ilgili duyuruları sınav tarihinden önce ilgili birimin web sitelerinden (http://tur.karabuk.edu.tr, http://ait.karabuk.edu.tr ve http://ydl.karabuk.edu.tr) takip edebilirsiniz.
Final sınavlarında telafi sınavı olmayacaktır. Final sınavlarının telafisi bütünleme sınavı olacaktır.  
 
2020-2021 Bahar Dönemi final sınav takviminize  buradan ulaşabilirsiniz.
 
Başarılar...